Hej igen, alla blogvänner!

Efter en längre tids uppehåll har lusten att berätta om mitt trädgårdsliv återvänt. Den enkla förklaringen till min frånvaro är att jag inte haft tid. Andra medier och själva trädgården har lockat mer än dataskärmen på den lilla fritid som jag har vid sidan om heltidsarbete och familj. 

Men till det viktiga: Lyckan i februaridimman stavas trollhassel. 

Kolla här.

 

Hamamelis x intermedia ’Arnold Promise’ börjar växa till sig vid skogsbrynet. Bilden är tagen den 9 februari. 

 

Färgen är citrongul. 

 

Varmgula Jelena inhandlades i höstas och står i kruka på entrétrappan. I verkligheten är den lite lite blekare än på bilden här. 


Trollhasseln blommar läääänge, lite beroende på vädret, förstås, men två månader är ingen överdrift. 

Jag är så förtjust så jag har bestämt mig för att även skaffa röda ’Diane’.